Boken er på vei!

urke Boken

For en som har jobbet med internett i 20 år er det noe helt spesielt med å ha skrevet noe som aldri forsvinner. På godt og vondt, selvsagt. Det som er skrevet er skrevet, og det jeg gjorde feil eller glemte vil for alltid bli slik.

Eller – ikke helt, da. Denne nettsiden skal være bokens lille sidekick, den oppdaterte slekningen som uten trykketid eller korrektur skal være et lite supplement til den trykte boken. Jeg vet ikke nøyaktig hvordan det blir, men det gjelder jo alt boken handler om. Det gjelder bare å henge med.

Nå trykkes side etter side på fysisk papir et sted i utlandet, før bøkene kommer seilende med båten. I gamle dager kunne jeg være spent på hvordan ting skulle se ut på trykk i avisen dagen etter – nå må jeg vente i TRE UKER. Men det er altså like før.